en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
SM_LS_rev copy_Beskråret Final
Overskrift:

GPP Arkitekter udvider ledelsen med ny partner, arkitekt Lars Sønderskov

Tekst:


GPP Arkitekter er stolte over at kunne meddele, at arkitekt Lars Sønderskov, som de seneste 20 måneder har varetaget rollen som markeds- og udviklingschef, nu træder ind i ejerkredsen. 48-årige Lars Sønderskov er uddannet på arkitektskolen i Aarhus i 2002 og har et stærkt arkitektfagligt fundament, som han har opbygget gennem nøgleroller hos flere aarhusianske tegnestuer. Desuden har han otte års erfaring som selvstændig ejer og leder af det tidligere Lumo Arkitekter.


Direktør Søren Madsen udtaler:

"Lars blev en del af GPP for at styrke nærheden til vores mange loyale bygherrer og samarbejdspartnere. Og det viste sig hurtigt, at han med sine stærke arkitektfaglige kvalifikationer og forståelse for bygherrernes behov, var den rette profil for både GPP og vores samarbejdspartnere. Lars er med sin udadvendte og imødekommende natur en værdiskabende holdspiller både internt og eksternt og er på kort tid blevet en vigtig del af vores team”.


Lars tilføjer:

"Det har været en kæmpe fornøjelse at træde ind i en veldrevet virksomhed med gode arkitektoniske værdier og et stærkt team. Jeg sætter stor pris på holdånden i GPP. Det er tydeligt at mærke, hvordan arkitektoniske ambitioner, vilje til at lykkes og et stærkt fagligt fællesskab går op i en højere enhed. Jeg er stolt over at være en del af GPP´s fremtid og ser frem til at bidrage yderligere til udviklingen af vores arkitektvirksomhed."


GPP Arkitekter oplever at deres rolle som uafhængig arkitektrådgiver med egne specialister inden for projekteringsledelse, brand og bæredygtighed, efterspørges i stigende grad, af både private udviklere og offentlige bygherrer. Vi er midt i en tid, hvor der løbende kommer nye krav og regler til byggeriet og vi oplever, at vores kunder søger en rådgiver, der kan sætte sig for bordenden og være ”one point of contact” i byggeprojekterne. GPP Arkitekter stiler efter at være den fortrukne arkitektrådgiver blandt de mellemstore tegnestuer i Danmark. Her befinder vi os rigtig godt, da det gør os agile i markedet og sikrer at vi også på ledelsesniveau kan være helt tæt på vores projekter og bygherrer.


Vi har et meget stærkt og alsidigt team, der har været sammen længe og det afspejles i den høje kvalitet, som hver dag leveres. Nu ser vi frem til byde Lars velkommen i ejerkredsen og vi er sikre på, at hans bidrag vil styrke GPP Arkitekters vision om at skabe vedkommende arkitektur af høj kvalitet, hvor mennesker trives og samfundet udvikles i en bæredygtig retning – altid med det gode samarbejde som udgangspunkt, oplyser Søren Madsen.


Den glade begivenhed vil blive fejret med en reception i nærmeste fremtid – mere info følger.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.