en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
23-2708 MOR_02
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder 36 seniorboliger i Morud

Tekst:

Vi kan med glæde fortælle, at vi sammen med totalentreprenør Palle Johansen A/S og L.P. Madsen Rådgivende Ingeniører A/S, har vundet konkurrencen om 36 seniorboliger i Morud.


Boligerne udgør ’Morud Søhave’ – et nyt boligområde for seniorer, hvor fællesskabet og det gode naboskab er i fokus. Bebyggelsen er placeret i nær kontakt til en mindre sø og er omkranset af skov- og engarealer. Der er stor fokus på kig og kontakt til naturen, luft mellem bebyggelsen samt optimale sol og dagslysforhold i boligerne. Områdets udearealer og de grønne arealer bindes sammen af et net af stiforløb, der væves sammen med den nye bebyggelse og dens mellemrum. Der er desuden lagt stor vægt på at der kan skabes et fællesskab i boligområdet, med både fælleshus og udvendige fællesarealer, hvor der både er orangeri, nyttehaver, grillplads, naturlegeplads og petanquebane, shelter m.m.


Boligerne er udformet med fokus på at skabe gode bokvaliteter for beboerne, hvor arkitekturen tilpasses omgivelserne, terrænet og stedets skala. Formsproget er nutidigt, men tidløst. Facadematerialerne er skærmtegl i rødlige nuancer kombineret med enkelte felter i varmebehandlet træ.


Projektet er udarbejdet med henblik på at opnå en ambitiøs LCA med lavt CO2-aftryk. Derfor er der valgt løsninger med stort omfang af lette og biogene materialer fremfor tunge materialer som beton. De ”lette materialer” benyttes hvor det er muligt uden at gå på kompromis med byggeriets levetid og robusthed.


Vi glæder os meget til det videre samarbejde med bygherren Nielsen og Nielsen Ejendomme, bygherrerådgiver Niras og vores stærke team.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.